ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ! ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣΜΟ!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ! ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣΜΟ!

Γονεϊκή ισότητα.Ίσες υποχρεώσεις - ίσα δικαιώματα. Δικαιοσύνη για τα παιδιά μας απαιτούμε εδώ και τώρα βρε κοιμώμενα μοσχάρια ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ! 


Νομοθετήστε να ισχύει αυτεπάγγελτα η συνεπιμελεια των παιδιών σε περίπτωση χωρισμού! Σταματήστε να κάνετε τα παιδιά μας οικονομικά όπλα στα χέρια γυναικών και ενός σάπιου συστήματος. Δεν αντέχουμε στις μέρες που ζούμε να πληρώνουμε δικηγόρους ή λαμόγια του συστήματος για να συμβεί το δίκαιο και αυτονόητο στις εποχές που ζούμε βρε ΜΟΣΧΑΡΙΑ !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ!!! 
ΙΣΟΤΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ χωρισμένους ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! 

ΕΛΕΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ!!! 
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ! 

ΜΟΣΧΑΡΙΑ κυβερνητικά αλλά και κρατικά ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ - ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! 

ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΡΑΥΕΒΕΤΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ! 
ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΞΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ...! 

ΓΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, (βλέπε δημογραφικό κ.τ.λ.) ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ!!!!!! 

ΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ-ΔΟΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΚΑΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ “ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ”.. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ (ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ) ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!! 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ (ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!) ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ !!! ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

by Malakies Dikaio


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.