Κι άλλη μάνα για το Τρελάδικο... Δείτε τι κάνει

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Κι άλλη μάνα για το Τρελάδικο... Δείτε τι κάνει

Αυτή η μάνα υποβάλλει καθημερινά την 8χρονη κόρη της σε …εξαντλητικά προγράμματα και δίαιτες… Ο λόγος; 


Θέλει όταν η κόρη της μεγαλώσει να γίνει η πιο διάσημη γυναίκα του κόσμου. 

Η μητέρα δήλωσε πως αυτό θα το καταφέρει πάση θυσία γι’ αυτό και επιβάλλει στην κόρη της να ακολουθεί…καθημερινά εξαντλητικά προγράμματα τα οποία ούτε ένας ενήλικος δε θα άντεχε. 

Η μικρή μετά το σχολείο είναι αναγκασμένη να παρακολουθεί μαθήματα χορού, σχεδόν όλα τα είδη, τα οποία διαρκούν μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί και κάποιες μέρες και μαθήματα ορθοφωνίας.

Μάλιστα βάφει και στολίζει κάθε μέρα την μικρή σαν να είναι ήδη σταρ, όπως λέει εκείνη. Ακόμα και όταν της έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας οι δάσκαλοι πως δεν γίνεται μια μαθήτρια, και μάλιστα τόσο μικρή, να πηγαίνει με τέτοια εμφάνιση στο σχολείο εκείνη τους απάντησε πως η κόρη της θα είναι κάθε μέρα όμορφη γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να περάσει κάποιος κυνηγός ταλέντων από την αυλή του σχολείου και πρέπει οπωσδήποτε να την προσέξει.

Η πρόνοια που είναι;

πηγή: trelokouneli.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.