Μητέρα δύο παιδιών που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της έβαλε τέλος στη ζωή της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Μητέρα δύο παιδιών που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της έβαλε τέλος στη ζωή της


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γεωργιούπολης στην Κρήτη, από την είδηση της αυτοκτονίας μίας 34χρονης γυναίκας...ανήμερα του Πάσχα.


Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος έντρομος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή στην Γεωργιούπολη προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόχειρας άφησε σημείωμα στον τόπο της τραγωδίας, στο οποίο ανέφερε ότι οι κακές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της την οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τέλος!

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.