Ελληνίδα Καλαματιανή μητέρα, εγκατέλειψε τα 4 ανήλικα παιδιά της στο Αστυνομικό Τμήμα επειδή ήταν άτακτα και δεν άντεχε την πίεση!!!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ελληνίδα Καλαματιανή μητέρα, εγκατέλειψε τα 4 ανήλικα παιδιά της στο Αστυνομικό Τμήμα επειδή ήταν άτακτα και δεν άντεχε την πίεση!!!

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στην Καλαμάτα, όταν είδαν ξαφνικά τέσσερα ανήλικα παιδιά στο τμήμα.


Eκεί τα εγκατέλειψε η μητέρα τους, καθώς όπως είπε αργότερα ήταν άτακτα και δεν άντεχε την πίεση!

Η ανύπαντρη μητέρα σταμάτησε με το αυτοκίνητό της μπροστά από την πύλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, κατέβασε τα τέσσερα αγόρια 9-13 ετών και εξαφανίστηκε! 

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr η γυναίκα εργάζεται περιστασιακά και μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά. Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την ρωτήσουν γιατί προχώρησε σε αυτή την κίνηση, τους απάντησε πως δεν άντεχε πλέον τη συμπεριφορά των παιδιών, τα οποία χαρακτήρισε ατίθασα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μεγαλύτερο από τα τέσσερα αγόρια έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας, ενώ τα άλλα τρία φιλοξενούνται προσωρινά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, μέχρι να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον τους από τις αρμόδιες αρχές.

πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.