Mε τη συγκατάθεση της μητέρας, έριξαν στις φλόγες ένα μωρό τριών ημερών

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Mε τη συγκατάθεση της μητέρας, έριξαν στις φλόγες ένα μωρό τριών ημερών


H θυσία του βρέφους έγινε με τη συγκατάθεση της μητέρας του, στοιχείο που εντείνει περαιτέρω το αίσθημα αποτροπιασμού και φρίκης που προκαλεί η είδηση.


Τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης σε όλο τον κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι στη Χιλή έριξαν στις φλόγες ένα μωρό τριών ημερών -με τη συγκατάθεση της μητέρας του- καθώς ο αρχηγός της αίρεσης πίστευε ότι ήταν ο... Αντίχριστος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η φρικιαστική αυτή τελετουργία έγινε αφού ο αρχηγός της αίρεσης... έκρινε πως το τριών ημερών μωρό είναι ο Αντίχριστος και ότι αν δεν καεί στην πυρά θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή η θυσία του βρέφους έγινε με τη συγκατάθεση της μητέρας του, στοιχείο που εντείνει περαιτέρω το αίσθημα αποτροπιασμού και φρίκης που προκαλεί η είδηση.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία τα μέλη της αίρεσης έγδυσαν το μωρό, του έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία για να μην φωνάζει, κάλεσαν τα πνεύματα και το άφησαν να καεί ζωντανό στη φωτιά.

Η θυσία του μωρού έγινε στις 21 Νοεμβρίου σε ένα λόφο στην πόλη Κολιγουέι της Χιλής. Όπως έγινε γνωστό ήδη οι Αρχές έχουν συλλάβει τέσσερα άτομα.

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η 12μελής αίρεση ιδρύθηκε το 2005 από τον καθοδηγητή της Ραμόν Γκουστάβο Καστίλο Γκέτε, ο οποίος προς το παρόν παραμένει ασύλληπτος.

πηγή:iefimerida


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.