Κουρασμένη Μάνα ξέχασε τα παιδιά της στη μπανιέρα και πνίγηκαν !

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


'Κουρασμένη Μάνα" ξέχασε τα παιδιά της στη μπανιέρα και πνίγηκαν !


Ένα μωρό 10 μηνών και ο μεγαλύτερος αδερφός του ηλικίας 2 ετών βρέθηκαν νεκρά μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους, όταν η μητέρα τους τα άφησε μέσα στο ντους και… έπεσε για ύπνο για 10 ολόκληρες ώρες!


Η 22χρονη μητέρα τους Miranda Hebble από το Περθ της Αυστραλίας, άφησε τους γιους της Lochlan και Malachi Stevens μέσα στη μπανιέρα και έκλεισε για λίγο τα μάτια της. Ήταν όμως τόσο εξαντλημένη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, που γρήγορα αποκοιμήθηκε βαριά.

Όταν ξύπνησε αναζήτησε τα παιδιά της και τα βρήκε νεκρά στο μπάνιο. Ο μικρός Malachi επέπλεε μελανιασμένος στο νερό, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του ήταν πεσμένος στο πάτωμα και είχε αίματα στο στόμα του, ένα χτύπημα στο μέτωπο και ένα σημάδι στο στομάχι.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό Associated Press η μητέρα τους τα πρόσεχε μόνη της, με τη βοήθεια του συζύγου της, όταν εκείνος δεν ήταν στη δουλειά. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η νεαρή μητέρα ήθελε να κάνει μπάνιο στα παιδιά της, όμως χρειάστηκε να βγει από το δωμάτιο για να πάρει κάτι. Έκλεισε την πόρτα πίσω της και… επέστρεψε 10 ώρες μετά, έχοντας αποκοιμηθεί σε διπλανό δωμάτιο.

Η Miranda και ο σύζυγός της χώρισαν. Η δίκη για την υπόθεση αυτή συνεχίζεται.

πηγή: briefingnews.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.