Τρελή μητέρα, πυροβόλησε τα 4 παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τρελή μητέρα, πυροβόλησε τα 4 παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε

Μια 33χρονη μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης νωρίς το πρωί της Τρίτης.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, σε κάποιο σημείο, τα τρία από τα τραυματισμένα παιδιά έτρεξαν στο σπίτι ενός γείτονα, αλλά η μητέρα, βγήκε έξω και έκανε νόημα να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Τα παιδιά ήταν ηλικίας 12, 13, 15 και 17 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, η μάνα τέρας, έστειλε νωρίτερα ένα μήνυμα από το κινητό της σε έναν φίλο, λέγοντας ότι ήθελε να αποτεφρωθεί με τα παιδιά της, αλλά ο φίλος της έλαβε το μήνυμα πολύ αργότερα, δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου του σερίφη του Brevard County.

«Είμαι και εγώ πατέρας. Έχω παιδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γονέας έκανε τέτοιο πράγμα στα παιδιά του, ιδιαίτερα αφού αυτά έτρεχαν για να σωθούν ... καλώντας τους πίσω στη σφαγή » είπε ο υπεύθυνος των αρχών.

Ήταν το χειρότερο περιστατικό, πολλαπλών ανθρωποκτονιών που πραγματοποιήθηκε στο Port St. John του Brevard County από τον Απριλίου 1987.0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.