Ακόμα μια μάνα ΤΕΡΑΣ : Έπνιξε το εννιάχρονο παιδί της επειδή είχε μικρό πέος

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


 Έπνιξε το εννιάχρονο παιδί της

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 38χρονη φέρεται να έχει πλήρη συνείδηση του τι έκανε


Σύμφωνα με τις Αρχές της Ινδονησίας, μία γυναίκα έπνιξε στη μπανιέρα τον εννέα ετών γιο της, επειδή, όπως είπε η ίδια, ανησυχούσε...

ότι το «μικρό πέος» του θα επηρέαζε αρνητικά τις προοπτικές του για το μέλλον!

Ειδικότερα, η 38χρονη γυναίκα από την Τζακάρτα υποστήριξε στην αστυνομία ότι ο γιος της είχε ήδη μικρό πέος πριν υποβληθεί σε περιτομή, αλλά, μετά την επέμβαση, είχε συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο.

«Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς ανακριτές, σκότωσε το μικρό αγόρι για να μη χρειάζεται να υποστεί το ζοφερό μέλλον που τον περίμενε εξαιτίας του μικρού του πέους», δήλωσε στο AFP ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

«Έπνιξε τον γιο της σε μια μπανιέρα γεμάτη με νερό. Στη συνέχεια, τον έντυσε και τον ξάπλωσε στο κρεβάτι. Κατόπιν τούτου, η ίδια πήγε σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το έγκλημα που μόλις είχε διαπράξει», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τις Αρχές, παρότι που η 38χρονη φέρεται να έχει πλήρη συνείδηση του τι έκανε, η αστυνομία διέταξε να υποβληθεί σε ειδικά τεστ προκειμένου να εκτιμήσουν οι ειδικοί την ψυχική της κατάσταση.

Πηγή: http://directnews.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.