Γαλλία : Ξεσηκώθηκαν οι Διαζευγμένοι Μπαμπάδες που δεν βλέπουν τα παιδιά τους εξαιτίας των δικαστικών αποφάσεων. Μετά τον ακτιβιστή πατέρα στην Νάντη, σειρά είχε το Μονπελιέ και τώρα η Σάρτρ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

" ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ "

 ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλία : Ξεσηκώθηκαν οι Διαζευγμένοι Μπαμπάδες που δεν βλέπουν τα παιδιά τους εξαιτίας των δικαστικών αποφάσεων. Μετά τον ακτιβιστή πατέρα στην Νάντη, σειρά είχε το Μονπελιέ και τώρα η Σάρτρ

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ :

"50% μαμά + 50% μπαμπάς  = 100% για την ευημερία των παιδιών"



Μετά τον 42χρονο Σερζ Σαρνέ, τον πατέρα που πέρασε τρεις νύχτες σκαρφαλωμένος σε έναν γερανό, στα μέσα Φεβρουαρίου, στον λιμάνι της Νάντης διαμαρτυρόμενος για την αφαίρεση του δικαιώματός του από την δικαιοσύνη, να επισκέπτεται το παιδί του, το οποίο είχε να το δει 2 χρόνια, σειρά είχε μετά από 4 ημέρες, ένας ακόμα 42χρονος πατέρας στην πόλη Μονπελιέ, σύμφωνα με το MyTF1 News.
"Σώστε τα Παιδιά από την Δικαιοσύνη"
 ήταν το σύνθημα του 42χρονου πατέρα στην Νάντη


Ο 42χρονος, πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για την ανατροφή και εναλλασσόμενη κατοικία του παιδιού του στο πλαίσιο του διαζυγίου, σκαρφάλωσε και καθόταν με τα πόδια του στον αέρα στο Υδραγωγείο Arches, ένα μνημείο στο κέντρο της πόλης Μονπελιέ, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου ξεδίπλωσε ένα πανό διακηρύσσοντας: 

 "SOS Μπαμπάς: πέντε χρόνια που δεν έχω δει την κόρη μου".

Υδραγωγείο Arches, Μontpellier, Γαλλία


Ζήτησε να γίνει δεκτός από τον δικαστή του οικογενειακού δικαστηρίου και κατέβηκε μετά από τις διαβεβαιώσεις των αρχών για ραντεβού με το δικαστή. Ο πατέρας, ο οποίος μίλησε στο τηλέφωνο με την αστυνομία, απείλησε να ανατινάξει το μνημείο.

Υπάρχει όμως και τρίτο ακτιβιστικό περιστατικό από έναν ακόμα 40χρονο πατέρα στην πόλη της Σάρτρ την επομένη μέρα μετά το Μονπελιέ, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό Γαλλικό MyTF1 News.

Καθεδρικός Ναός της Chartres Γαλλία


Ο 40χρονος πατέρας ενός αγοριού, σκαρφάλωσε στον Καθεδρικό Ναό της Σάρτρ και παρέμεινε εκεί για σχεδόν δύο ώρες. Ο σαράντα ετών πατέρας, ξεδίπλωσε ένα πανό τριάντα περίπου μέτρα ύψος, επί του οποίου έγραψε " Μπαμπάς Θυμωμένος ", το υπόλοιπο κείμενο ήταν δυσδιάκριτο από το έδαφος. Ο άνδρας παρέμεινε σκαρφαλωμένος για δυο ώρες και στη συνέχεια μετά από συζήτηση με τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς πείστηκε να κατεβεί. Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε δει τον γιο του για 5 χρόνια. Η περιοχή του καθεδρικού ναού εκκενώθηκε, ενώ ο Αρχηγός του Επιτελείου του Νομάρχη της Eure-et-Loir πήγε εκεί.

Εκδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας διοργανώθηκαν σε πολλές πόλεις της Γαλλίας από τους Συλλόγους των Πατέρων για την Ισότητα με την συμμετοχή και γυναικών, το σύνθημά τους: 

"50% μαμά + 50% μπαμπάς  = 100% για την ευημερία των παιδιών".




Δείτε το βίντεο από τον ακτιβιστή αγανακτισμένο μπαμπά στην Νάντη




0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.