Άλλον θέλουν για σεξ οι γυναίκες και άλλον παντρεύονται και καταστρέφουν με διαζύγιο !

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται με νοσταλγία τις προηγούμενες σχέσεις τους και αναπολούν το σεξ με πρώην εραστές. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στη dailymail το 38% των γυναικών… ομολόγησε ότι το καλύτερο σεξ της ζωής τους το έκαναν με πρώην και όχι με τον νυν.

Στην ίδια έρευνα μόλις το 29% των ανδρών είπε πως το σεξ ήταν καλύτερο με πρώην. 

«Συνήθως οι γυναίκες δεν παντρεύονται τον άνδρα με τον οποίο έκαναν το καλύτερο σεξ. Βασικά κριτήρια για να τον παντρευτούν είναι να είναι πιστός και να του έχουν εμπιστοσύνη ότι θα γίνει καλός πατέρας. Πολλές φορές λαμβάνω emails από πολλές γυναίκες που μου εκμυστηρεύονται ότι αγαπούν τον σύζυγό τους αλλά φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ με πρώην τους. Δεν μετανιώνουν που παντρεύτηκαν αλλά τους λείπει το ‘καλό’ σεξ», λέει η Tracey Cox, ειδική σε θέματα σεξ.

Πάντως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες υποστηρίζουν ότι το σεξ γίνεται καλύτερο με την πάροδο του χρόνου.

πηγή: kamarinia

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.