Κι άλλη Βαρεμένη μάνα .... Χρησιμοποίησε την 5 ετών κόρη της για εκδίκηση

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ !!! ΤΩΡΑΑΑ !!!
ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Αμερική : Κι άλλη "Βαρεμένη" μάνα .... Χρησιμοποίησε την 5 ετών κόρη της για εκδίκηση

Ακόμα μια μάνα για το τρελάδικο ... με αηδιαστικό τέχνασμα χρησιμοποίησε την 5 χρονών κόρη της για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της !!!


Μια γυναίκα από το Μιζούρι των ΗΠΑ έβαλε ένα προφυλακτικό στο εσώρουχο της 5χρονης κόρης της προκειμένου να ''παγιδεύσει'' τον πρώην σύζυγό της και να του δημιουργήσει προβλήματα στην τωρινή σχέση του.

Η μητέρα έστειλε στη συνέχεια τη μικρή στο σπίτι του πρώην άνδρα της και της είπε να αφήσει σε κάποιο σημείο το προφυλακτικό, το οποίο είχε προσπαθήσει μάλιστα να δείξει ότι είχε χρησιμοποιηθεί...

Η 26χρονη ήθελε με τον τρόπο αυτό να νομίσει η νυν σύντροφος του, ότι εκείνος είχε παράνομο δεσμό, αναφέρει η Huffington Post.

πηγή: http://gr.news.yahoo.com

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.