Εξάχρονο κοριτσάκι, πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας της για να επισκεφτεί τον πατέρα της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Εξάχρονο κοριτσάκι, πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας της για να επισκεφτεί τον πατέρα της

Το αίσθημα της έλλειψης του πατέρα είναι τόσο δυνατό στα μικρά παιδιά, που κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τα σταματήσει.
Μια απρόσμενη έκπληξη, για μια αμερικανίδα μητέρα, το όνομα της οποίας η αστυνομία δεν αποκάλυψε, είχε ετοιμάσει η μόλις έξι ετών κόρη της. Το κοριτσάκι, το πρωί της Κυριακής  "γλίστρησε" έξω από το σπίτι και πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας της για να πάει στον πατέρα της.
Μετά από λιγότερο από ένα μίλι, έχασε τον έλεγχο, έπεσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και τελικά κατέληξε σε ένα στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Η "άγρια" ​​βόλτα διέφυγε χωρίς τραυματισμό.
Το κορίτσι έφυγε από το σπίτι του στο Πίτσμπουργκ νωρίς το πρωί, όταν η μητέρα της ακόμα κοιμόταν. Πήρε τα κλειδιά του BMW αυτοκινήτου της μητέρας της και κατευθύνθηκε έξω με σκοπό να πάει στον πατέρα της, που ζει σε κοντινή απόσταση.

Το αυτοκίνητο κατάφερε να το οδηγήσει για περίπου 800 μέτρα, στη συνέχεια συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε ένα στύλο ηλεκτρικού ρεύματος.

Τη στιγμή που ξύπνησε η μητέρα, κάλεσε την αστυνομία για το γεγονός ότι έχασε την κόρη της και το αυτοκίνητο. 

Το κοριτσάκι βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς ορατή ζημία, αλλά αναστατωμένο και ρωτούσε για τον πατέρα του. 

πηγή: http://www.novinky.cz

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.