«Σε ένα διαζύγιο, πρέπει πάντα κάποιος να είναι ο κακός. Και συνήθως ο κακός είναι ο ισχυρός».

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

μακρόπουλος νίκος


Για το διαζύγιο του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Μακρόπουλος.«Το διαζύγιο μου ήταν ένα διαζύγιο όπως όλου του κόσμου και πιστεύω ότι ένα διαζύγιο, ακόμη κι όταν υπάρχουν παιδιά, είναι προτιμότερο από μια κακή σχέση. Στη δική μου περίπτωση, ωστόσο, δεν τέθηκε καν το θέμα του παιδιού, διότι ο γιος μου είναι ολόκληρος άνδρας, 21 ετών, στο τρίτο έτος της αρχιτεκτονικής. Για ποιο παιδί μιλάμε;», λέει ο ίδιος στο Πρώτο θέμα ενώ απαντά στο αν έχει παίξει σε όλο αυτό τον ρόλο του «κακού».

«Σε ένα διαζύγιο, πρέπει πάντα κάποιος να είναι ο κακός. Και συνήθως ο κακός είναι ο ισχυρός. Στην προκειμένη περίπτωση ο ισχυρός ήμουν εγώ, διότι η πρώην σύζυγος μου, δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή της. Από εκεί και ύστερα, μερίμνησα και θα μεριμνώ πάντα για τον γιο μου», καταλήγει.

Πηγή: gossip-tv

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.