Τραγικό τέλος, 57χρονου ταξιτζή πατέρα τριών παιδιών..

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

αυτοκτονία


Η γενοκτονία των Ελλήνων συνεχίζεται.Ο 57χρονος αυτοκινητιστής είχε στην κυριολεξία πνιγεί απο τα χρέη.. Το πρωί απελπισμένος με το μυαλό θολωμένο, στάθμευσε το ταξί του δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας και εν συνεχεία ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου...Η διερχόμενη αμαξοστοιχία τον διαμέλισε...

Επιστήθιος φίλος του τραγικού αυτόχειρα μίλησε πριν απο λίγο αποκλειστικά στο makeleio.gr.

"Είχε αγοράσει 230.000 ευρώ το ταξί με δόσεις τις οποίες δεν μπορούσε να αποπληρώσει, είχε χρέη στο ΤΕΒΕ, στο ασφαλιστικό του ταμείο, δάνειο για το σπίτι και πριν από λίγο καιρό του έστειλαν χαρτί από την τράπεζα για κατάσχεση σπιτιού. Εδώ και 3 μήνες όταν μιλούσε, έκλαιγε. Το αντιληφθήκαμε ότι όλη αυτή η κατάσταση τον οδηγούσε σε αδιέξοδο και ότι ήταν απελπισμένος, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι.
Προσπαθούσαμε να τον έχουμε από κοντά.Τελευταία φορά μίλησα μαζί του χθες το πρωί και ήταν χάλια." 

Ο επιστήθιος φίλος του ήταν αυτός που έκανε σήμερα την αναγνώριση, "δεν είχε μείνει τίποτα από το σώμα του, στην ουσία αναγνώρισα τα ρούχα του", μας είπε. 

Ένας άλλος συνάδελφός του είπε στο makeleio.gr ότι ήταν βιοπαλαιστής, πολύ καλός και ανοιχτός χαρακτήρας. «Και να μη σε γνώριζε, θα σε χαιρετούσε. Ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι έφθασε σε αυτό το σημείο»
Συμπλήρωσε ότι εκτός από τα χρέη πριν από λίγους μήνες είχε κι ένα «καλό» τρακάρισμα με το ταξί, που η ζημιά ήταν περίπου 3.000 euro. «Έψαχναν τα κομμάτια του με τον φακό οι αστυνομικοί»....

πηγή: http://www.eglimatikotita.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.