Μητέρα τσιγαρούκλα και αδιάφορη για το παιδί της, καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


ψυχολογική κακοποίηση παιδιού


Πολύ σκληρή εμπειρία από τους πρώτους μήνες της ζωής του, είχε το μόλις τριών ετών παιδάκι από το Vyskov της Τσεχίας. Η μητέρα του όχι μόνο δεν το φρόντιζε αλλά του ούρλιαζε, το χτυπούσε και στην εντυπωσιακή αδιαφορία της προστέθηκε και η ατελείωτη κάπνα από τα αμέτρητα τσιγάρα που κάπνιζε η μητέρα του. Αλλά αυτή η φοβερή συμπεριφορά κατά του παιδιού της, δεν διέφυγε της προσοχής της γειτονιάς και η άκαρδη μητέρα τώρα θα έχει στην διάθεσή της, τρία χρόνια ​​πίσω από τους τοίχους της φυλακής, για να συνειδητοποιήσει τις πράξεις της.

Η κατάχρηση συνέβη σε ένα από τα διαμερίσματα στο Vyskov, από το φθινόπωρο του 2010 έως το Νοέμβριο του 2011. "Η μητέρα φώναζε δυνατά επανειλημμένα στο μόλις ενός χρονών παιδί της, τον καταταράσσονταν και τον άφηνε σε μεγάλο βαθμό να ζει στον καπνό του τσιγάρου της, δεν πήγαινε μαζί του βόλτες και επανειλημμένα προκαλούσε μώλωπες σε όλο το σώμα του, όλα αυτά του προκάλεσαν ψυχική και σωματική ταλαιπωρία", δήλωσε ο δικαστής Peter Hlavina.

Η μητέρα στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτα λάθος. "Δεν αισθάνομαι να έκανα κάποιο σφάλμα, νομίζω ότι είμαι καλή μητέρα και νοιάζομαι. Δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ", είπε η μητέρα. "Το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη την μαρτυρία του φίλου της, που μαζί νοιάζονταν για το μωρό, ενώ ο ίδιος δεν είχε δει τίποτα από αυτά που ασκήθηκαν κατά την ποινική της δίωξη. Είναι πιθανό ότι δεν είχε προσέξει τίποτα το κακό για τη συμπεριφορά της μητέρας", δήλωσε ο δικηγόρος για την υπεράσπισή της.

Τα επιχειρήματά τους στο δικαστήριο όμως, δεν έκανα καλή εντύπωση. "Από την κατάθεση της κατηγορούμενης μητέρας και από τους μάρτυρες που επίσης επιβεβαίωσαν, ωστόσο, ότι όταν πήγαν να δουν το τι συμβαίνει, η γυναίκα ενήργησε κανονικά, αλλά και ο ψυχολόγος εμπειρογνώμονας του δικαστηρίου όμως, σαφώς επιβεβαίωσε ότι υποκρίθηκε. Όταν ο φίλος της δεν ήταν στο σπίτι, είχε πολύ κακή συμπεριφορά στο μικρό γιο της. Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες λέγεται, ότι δεν είναι σε θέση να εκπαιδεύσει τα παιδιά της και ότι διέπραξε ανεπανόρθωτα λάθη που αφορούν τη ζωή του γιού της ", σχολίασε ο δικαστής Hlavina.

πηγή: http://www.novinky.cz


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.