Έρευνα αποκαλύπτει : Τον Μπαμπά τους θέλουν ως Χριστουγεννιάτικο Δώρο τα παιδιά

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Αν και χρησιμοποιείται για να κάνει θαύματα κάθε χρόνο και να εκπληρώνει ευχές, αλλά ακόμη και ο Αϊ Βασίλης μπορεί να δυσκολευτεί για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών.


Αυτό συμβαίνει γιατί η Χριστουγεννιάτικη λίστα των παιδιών του έθνους της Μεγάλης Βρετανίας περιέχει μια σειρά από ευχές που δεν είναι πάντα άμεσα διαθέσιμες.

Ο Πατέρας των Χριστουγέννων έχει επομένως τεθεί σε δύσκολη θέση, καθώς σύμφωνα με έρευνα στις λίστες επιθυμιών των παιδιών, η δέκατη πιο δημοφιλής ευχή που ζήτησε για αυτό το έτος ήταν ο "Μπαμπάς", ενώ στην κορυφή της λίστας ήταν η ευχή για την απόκτηση ενός μωρού ως "αδελφού ή μιας αδελφής", στην δεύτερη θέση ήταν ο "τάρανδος" ενώ στην τρίτη θέση ήταν ένα κατοικίδιο ζώο το "άλογο".

Η έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 2.000 γονείς, που διενεργήθηκε από Westfield του Λονδίνου και Westfield Stratford City αποκάλυψε επίσης ότι τα παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ήλπιζαν για ακριβά δώρα όπως ένα αυτοκίνητο, στον αριθμό τέσσερα, και ένα σπίτι, στον αριθμό επτά.

Αλλά υπήρχαν και πλήθος από άλλα δώρα στην πρώτη δεκάδα τα οποία παρέχονται πιο εύκολα, συμπεριλαμβανομένων σοκολάτες στο νούμερο έξι και, παραδόξως, ένα βράχο στον αριθμό εννέα.

Η μαμάδες όμως της Μ. Βρετανίας θα πρέπει να είναι πολύ αναστατωμένες μιας και η ευχή για τον "Μπαμπά" ήταν στην 10η θέση και η ευχή των παιδιών για δώρο την "Μαμά" ήταν στην 23η θέση του καταλόγου.

πηγή: www.dailymail.co.uk

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.