Δωδεκάχρονος μαθητής αυτοκτονεί, παιδί χωρισμένων γονιών

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Δωδεκάχρονος μαθητής αυτοκτονεί, παιδί χωρισμένων γονιών

Το παιδί είχε αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα επιθετικό μετά το θάνατο της γιαγιάς του και τον χωρισμό των γονιών του.«Να έχεις μια ωραία ζωή μαμά»Τα τελευταία λόγια του 12χρονου που λίγο μετά κρεμάστηκε.


«Να έχεις μια ωραία ζωή μαμά, νιώθω ότι θέλω να αυτοκτονήσω» είπε ο 12χρονος Jordan Green στη μαμά του, μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε στο σχολείο.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου του έδωσαν αρχικά 5 ημέρες αποβολή επειδή πετούσε καρέκλες στην τάξη, φώναζε και έβριζε το προσωπικό. Η συμπεριφορά του όμως δε βελτιώθηκε και τελικά ο διευθυντής αποφάσισε να τον αποβάλλει μια για πάντα από το συγκεκριμένο σχολείο.

Η μητέρα του δήλωσε στις αρχές ότι προσπάθησε να τον βρει μετά στο τηλέφωνο, «όμως δεν απαντούσε και υπέθεσα ότι δεν ήθελε να μου μιλήσει».

Η κομμώτρια στο επάγγελμα μητέρα του Heidi όταν επέστρεψε στο σπίτι τους στην περιοχή Harrogate στο North Yorkshire δήλωσε στις αρχές που εξετάζουν τι οδήγησε τον ανήλικο στην αυτοκτονία ότι υπέθεσα ότι δεν ήταν σπίτι. «Νόμιζα ότι έπαιζε με τους φίλους του».

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι το παιδί ήταν νεκρό αρκετές ώρες προτού βρεθεί το πτώμα του. 

 Η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του συνεχίζεται.

πηγή: http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.