Ιδιαίτερα μαθήματα στην παιδική πορνογραφία, παρέδιδε καθηγήτρια ξένων γλωσσών στην Αθήνα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

"Ιδιαίτερα μαθήματα" στην... παιδική πορνογραφία παρέδιδε καθηγήτρια ξένων γλωσσών στην Αθήνα.

Η 52χρονη είναι η πρώτη γυναίκα που διώκεται στη χώρα μας για παιδοφιλία.

 Η καθηγήτρια είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων



Η 52χρονη συνελήφθη πριν από δύο μέρες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας. Κατά την κατάθεσή της, εμβρόντητοι οι αστυνομικοί την άκουσαν να υποστηρίζει με θέρμη τις θέσεις της υπέρ της παιδοφιλίας, ως μέλος του διεθνούς κινήματος που έχει έδρα την Ολλανδία... Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται για τέτοιου τύπου αδικήματα στην Ελλάδα.

Ολα ξεκίνησαν από μία ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή με το όνομα Undercover, η οποία εξειδικεύεται στην ερευνητική δημοσιογραφία με κρυφές κάμερες. Στο πλαίσιο έρευνας για γνωστό παιδόφιλο της Ολλανδίας, έστειλαν ηλεκτρονικά μηνύματα στο πρώην νόμιμο κόμμα της χώρας.

Σε ένα από αυτά τα μέιλ απάντησε η 52χρονη καθηγήτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, μία δημοσιογράφος της εκπομπής επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την καθηγήτρια ξένων γλωσσών, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανηλίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, της έδωσε και τηλέφωνα οικογενειών που αναζητούσαν νταντάδες για τα παιδιά τους!

Το γεγονός κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η παραγωγός της εκπομπής. Ακολούθησε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι της καθηγήτριας.

Προχθές πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι της, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 ξενόγλωσσα περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του!

Εντοπίστηκε, επίσης, ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 52χρονη εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων ανά τον κόσμο. Μάλιστα, φέρεται να συμμετείχε και στις συντακτικές επιτροπές έκδοσης των σχετικών περιοδικών...

ΜΕΛΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Διατηρούσε και γραφείο... μέντιουμ

Η περίπτωση της παιδόφιλης καθηγήτριας ξένων γλωσσών έχει σοκάρει τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση. Είναι η πρώτη γυναίκα που διώκεται με τέτοιες κατηγορίες και η μόνη -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- που φέρεται να δήλωσε στους αξιωματικούς ότι «και ένα παιδάκι, εφόσον το θέλει, μπορεί να επιδοθεί σε σεξουαλική πράξη...».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 52χρονη είχε γεννηθεί στη Γαλλία και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην πρωτεύουσα, όπου και παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά. Πολύγλωσση και κοινωνική, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών των οποίων τα παιδιά είχε αναλάβει. Παλαιότερα φέρεται να δίδασκε σε φροντιστήρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια γυναίκα διατηρεί γραφείο... μέντιουμ και υπνοθεραπείας στο κέντρο της Αθήνας που υπόσχεται «εξορκισμούς και επικοινωνία με την άλλη πλευρά». Τα ευρήματα στο σπίτι της φαίνεται να μαρτυρούν ότι ήταν ενεργό μέλος του παιδοφιλικού κινήματος στο εξωτερικό, με παρουσία σε παγκόσμια συνέδρια παιδοφιλίας στην Ολλανδία και τις ΗΠΑ. Αλλά και οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε στους αστυνομικούς αναφέρουν μια συνειδητοποιημένη για τις θέσεις της «ιδεολόγο» που τάσσεται υπέρ της άποψης ότι «όλοι μπορούν να τα κάνουν όλα».

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι ιδιόχειρες σημειώσεις της συλληφθείσας σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί επιθυμούν την εξάρθρωση και τη σύλληψη όλων των μελών του κινήματος. Την ίδια στιγμή ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της 52χρονης σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της χώρας μας.

ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ

πηγή: http://www.ethnos.gr


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.