ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ;

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ "ΕΚΤΕΛΕΙ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ  ?

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, η συνάντηση μετά από δύο χρόνια !!! του 41χρονου πατέρα με τα 3 παιδιά του που ζουν με τη μητέρα τους στην Ελβετία
- Τι λέει για την υπόθεση η πλευρά της μητέρας

Νέο "επεισόδιο" στην υπόθεση του 41χρονου Κρητικού που προσπαθεί να έχει περισσότερη επικοινωνία με τα τρία παιδιά του, τα οποία ζουν τα τελευταία δύο χρόνια στην Ζυρίχη με την μητέρα τους ( δείτε εδώ) είχαμε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου

Όπως είχε ζητήσει το Δικαστήριο, στο Ηράκλειο βρέθηκαν τα παιδιά προκειμένου να μιλήσει μαζί τους η εισηγήτρια της υπόθεσης. Αυτό και έγινε, με κάθε παιδί ξεχωριστά να μπαίνει στο γραφείο της Δικαστικού και να απαντά στις ερωτήσεις της.

Στην Πλατεία Δασκαλογιάννη, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές κατα την συνάντηση του πατέρα με τα παιδιά, δύο αγόρια ηλικίας σήμερα 16 και 9 χρόνων και ένα κορίτσι 14 ετών. Τα πράγματα ωστόσο πήραν διαφορετική τροπή όταν ο πατέρας ενημερώθηκε ότι θα επέστρεφαν στην Ελβετία σήμερα κι όλας. Ο 41χρονος προσπάθησε να αποτρέψει το ενδεχόμενο αυτό, αφού όπως έλεγε ήθελε να περάσει λίγες ημέρες ακόμα μαζί τους. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στην προσπάθεια του να μείνει όσο γίνεται περισσότερο κοντά στα παιδιά του, ο πατέρας έφτασε στο σημείο να καταθέσει μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του, επικαλούμενος τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κερδίσει και τα οποία προέβλεπαν την υποχρέωση της μητέρας να αποκαταστήσει την επικοινωνία του πατέρα με τα παιδιά - κοινές διακοπές, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι, και να τα βλέπει ένα Σαββατοκύριακο, κάθε δύο μήνες.

Η μήνυση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να "μπλοκαριστεί" για αρκετές ώρες η αναχώρηση των παιδιών και της μητέρας από το Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου.
Τελικά, με εντολή του εισαγγελέα, αργά το απόγευμα, κατέστη εφικτό να πραγματοποιήσουν το ταξίδι της επιστροφής στην Ελβετία !!!

Τι λέει η άλλη πλευρά

Μία διαφορετική εικόνα για την υπόθεση δίνει , μιλώντας στο Cretalive η πλευρά της μητέρας. Η δικηγόρος Σοφία Γουβιανάκη κάνει λόγο για "φόβο των παιδιών απέναντι στον πατέρα" και υπογραμμίζει πως "κανένας δικαστής, καμία δικαστική απόφαση, κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να επιβάλει με τη βία σε κανένα από τα παιδιά να έχουν επικοινωνία με τον πατέρα τους αν αυτά τα ίδια δεν το θέλουν"

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου για την οριστική επιμέλεια των παιδιών αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου ένα δίμηνο

πηγή: http://www.cretalive.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.