Έτσι είναι αυτά...

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Έτσι είναι αυτά...

Και ξαφνικά η ζωή σου αλλάζει. Βλέπεις το παιδί σου κάποιες μέρες, κάποιες ώρες και στο τέλος καθόλου. Κάθεσαι με μια φωτογραφία του και αναρωτιέσαι πως έχει γίνει. Αν σου μοιάζει. 


Αν είναι ψηλός, αν είναι ψηλή.. Μετά πονάς πολύ και κρύβεις τις φωτογραφίες, δεν αντέχεις.

Περπατάς καχύποπτα. Παρατηρείς αυτούς που περνούν δίπλα σου. Μήπως κάποιος σου μοιάζει μήπως είναι ο γιος μήπως είναι η κόρη σου ... Ακόμα και να υποψιαστείς κανέναν διστάζεις. Πώς να μιλήσεις σε κάποιον μάλλον άγνωστο;...


Και μετά γερνάς και ακόμα περιμένεις. Νομίζεις ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα σε φωνάξει ξαφνικά κάποια σχεδόν άγνωστη φωνή μπαμπά.

Σκέφτεσαι ότι μπορεί να έχεις εγγόνια που κάπου θα παίζουνε κρυφτό, μπορεί ίσως.

Μετά ξεκινούν οι κακές σκέψεις. Αναρωτιέσαι αν το παιδί σου έχει πεθάνει, η ακόμα αν έπαθε κανένα ατύχημα αυτοκινητιστικό. Άλλωστε αν ζούσε δε θα σε είχε πάρει τηλέφωνο;

Στο τέλος απλώς δε σε νοιάζει. Λες ότι η ζωή είναι άδικη. Δεν κρατάς κακία σε κανένα. Έτσι είναι αυτά. Κάνεις ένα παιδί, στο παίρνουν, μαθαίνεις να το αγαπάς από μακριά, μαθαίνεις να το ξεχνάς.


Κατάλαβες;


Panayiotis Gouveris

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.