Μάνα Τέρας, "ξεπούλησε" τα παιδιά της για τον παιδόφιλο εραστή της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 

Η 42χρονη από ένα χωριό κοντά στο Κέμπριτζ γνώρισε τον 51χρονο συνταξιούχο πυροσβέστη, από το Σάφολκ και από εκείνη τη στιγμή παραμέλησε πλήρως τα τρία ανήλικα παιδιά της. 


Δε χωράει ανθρώπου νους την αρρώστια κάποιον ανθρώπων. 42χρονη είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον ερωτικό της σύντροφο για να γίνει «σκλάβα του σεξ». Μόνο που στην εξίσωση έβαλε και τα ίδια τα παιδιά της! 

Και μέσα στο... συμβόλαιο ήταν και ο «όρος» να βιντεοσκοπεί κρυφά τα τρία παιδιά της, την ώρα που εκείνα γδύνονταν και έδινε τα βίντεο στον φίλο της για να ικανοποιείται! 

Η υπόθεση ήρθε στο φως μόνο όταν η αστυνομία συνέλαβε τον 51χρονο και κατάσχεσε τη κάμερα και τον υπολογιστή του, για άλλο αδίκημα!

Είχε τραβήξει 51 απρεπείς φωτογραφίες με παιδιά, είχε στην κατοχή του άλλες 1269 και είχε κατεβάσει και 2361! Δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση. 

Η 42χρονη καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλακή, αφού δήλωσε επίσης ένοχη. 

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε επίσης ότι η 42χρονη είχε... παρελθόν με τους παιδόφιλους. Παλιότερα είχε πουλήσει σε εφημερίδα την ιστορία της, για έναν πρώην ερωτικό σύντροφο που αποδείχθηκε παιδόφιλος. Και αφού χώρισε με εκείνον, τον Αύγουστο του 2010 ξεκίνησε, μέσω Facebook, σχέση με έναν άνδρα που ήταν γνωστό πως είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικά εγκλήματα!

πηγή: http://www.newsit.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.