ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ! ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ ΜΗΤΕΡΑ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ "ΧΑΣΕΙ" ΕΝΤΕΛΩΣ ! ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ "ΜΗΤΕΡΑ"

Σε ώρα που τα δύο μικρότερα παιδιά της ήταν στο σπίτι«Πότισε» αλκοόλ τους ανήλικους φίλους του γιου της και μετά έκαναν σεξ


Η 35χρονη Courtney Sue Reschke από τον Αϊντάχο των ΗΠΑ κατηγορείται ότι έδωσε αλκοόλ σε ανήλικους φίλους του μεγαλύτερου γιου της και αργότερα ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

Η Reschke γνώρισε τα 15χρονα αγόρια μέσω του γιου της και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έκανε σεξ με τουλάχιστον τέσσερα από αυτά. Η αστυνομία υποπτέυεται ότι τα θύματα είναι περισσότερα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των συνευρέσεών της μαζί τους, στο σπίτι της, τα δύο μικρότερα παιδιά της, ηλικίας 5 και 10 ετών, βρίσκονταν εκεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Idaho Statesman, η γυναίκα συνελήφθη στα τέλη Νοεμβρίου και τη βαρύνουν κατηγορίες έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και παραπλάνησης ανηλίκων.

Η Reschke παραμένει υπό κράτηση ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.

πηγή: http://www.protothema.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.