Οι συγχρονες Ελληνίδες είναι ανοργασμικές... οι σύζυγοι τους πληρώνουν την νύφη

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Οι συγχρονες Ελληνίδες είναι ανοργασμικές... οι σύζυγοι τους "πληρώνουν την νύφη"

ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Μία στις τέσσερις Ελληνίδες δεν έχει oργασμό.Μία στις έξι Ελληνίδες έχει μειωμένη σεξουαλική επιθυμία. Μία στις 17 Ελληνίδες νοιώθει πόνο κατά τη διάρκεια της επαφής.


Tα πράγματα αρχίζουν να γίνονται μάλλον ανησυχητικά 
Εννέα χρόνια λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (2310 999099) και μέσα στην πρώτη πενταετία δέχτηκε 3.523 κλήσεις από γυναίκες που θέλησαν να ενημερωθούν για τη σξουαλική τους υγεία.

Τα συμπεράσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine και προκύπτει ότι:
Μία στις τέσσερις Ελληνίδες δεν έχει oργασμό.
Μία στις έξι Ελληνίδες έχει μειωμένη σξουαλική επιθυμία.
Μία στις 17 Ελληνίδες νοιώθει πόνο κατά τη διάρκεια της επαφής.

Oι γυναίκες ηλικίας 40 με 49 ετών έχουν πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα (6πλασια) να εμφανίζουν προβλήματα με την κορύφωση σε σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες, ενώ ακολουθούν οι γυναίκες ηλικίας 30 με 39 ετών, που έχουν 5πλάσια πιθανότητα.

To 40% των τηλεφωνημάτων προέρχεται από άτομα ηλικίας 20-29 ετών και ακολουθούν στην σειρά, οι γυναίκες ηλικίας 30-39 ετών (28%) και 40-49 ετών (14%). Οι γυναίκες με μεγαλύτερη ηλικία, από 60 έως 79 ετών, αποτελούν το πολύ μικρό ποσοστό του 2.8% των κλήσεων.

Το 30% των Ελληνίδων που ζήτησαν βοήθεια ήταν παντρεμένες.

Το 34.3% των γυναικών που επικοινώνησαν είχαν τολμήσει να μιλήσουν με τον γιατρό τους σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούσαν.
Οι πιο συνήθεις λόγοι που γίνονται αιτία να αποφύγει μια γυναίκα να συζητήσει θέματα σεξουαλικής υγείας με έναν γιατρό είναι ότι ντρέπεται να το εκφράσει (22%) ή θεωρεί πως ίσως ο γιατρός τους δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημά τους (17%).

πηγή: http://patrinanea.blogspot.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.