ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Γιάννης Δημαράς

Ερώτηση των Βουλευτών κ. Γιάννη Δημαρά και κ. Γαβριήλ Αβραμίδη, προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την Ανάγκη Αναμόρφωσης  και Εκσυγχρονισμού της Νομοθεσίας για Άρση των Ανισοτήτων μεταξύ των Διαζευγμένων Ζευγαριών. 





Γαβριήλ Αβραμίδης
Επιτέλους !!... Ύστερα από τεράστια επιμονή και υπομονή του Συλλόγου μας, δυο άξιοι εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου μας, έδειξαν την ευαισθησία τους προς τον θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας και κατανόησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Χωρισμένοι Μπαμπάδες και τα διαζευγμένα ζευγάρια, θέτοντας στον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, τους προβληματισμούς των διαζευγμένων και τις ακόλουθες ερωτήσεις:




  1. Υπάρχει η πολιτική βούληση εκσυγχρονισμού του οικογενειακού δικαίου προς την κατεύθυνση όλων των παραπάνω υφιστάμενων ατελειών του ?
  2.  Μελετάται η θέσπιση οικογενειακού διαμεσολαβητή, ο οποίος πέραν των διαζυγίων  θα επιλαμβάνεται την επίλυση των επιμέρους διαφορών των υποθέσεων αυτών, όπως: α) πρόβλεψη ειδικής ποινικής διάταξης  για την με πρόθεση παρεμπόδιση της επικοινωνίας του ενός γονέα από τον άλλο, β) ισότητα δικαιωμάτων γονέων με παιδιά εκτός γάμου σε αντιστοιχία με τους έχοντες παιδιά εντός γάμου ?

Παραθέτουμε αυτούσια την ερώτηση των δυο Βουλευτών απευθυνόμενη προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, με ημερομηνία 5-11-2012



ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.