ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, η Ενορία της Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά κύκλο συναντήσεων για ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια.Ειδικοί επιστήμονες θα αναπτύσσουν θέματα κοινωνικού, ψυχολογικού, ιατρικού, φιλοσοφικού και θεολογικού περιεχομένου, τα οποία αφορούν στις σχέσεις των μελών της σύγχρονης οικογένειας, στην ανατροφή των παιδιών και στα προβλήματα που παρουσιάζονται.
Μετά την ανάπτυξη του θέματος θα ακολουθεί συζήτηση, όπου ο καθένας θα μπορεί να καταθέτει τον προβληματισμό του.

Οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων θα είναι μηνιαίες και θα πραγματοποιούνται τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στο ισόγειο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης.

Το κεντρικό θέμα του φετινού κύκλου είναι «Η σχέση ως παιδαγωγικό μέσο» και η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα. Ομιλητής θα είναι ο κ. Ηλίας Βασιλειάδης, Σχολικός Ψυχολόγος, υποψήφιος Δρ. Α.Π.Θ., με θέμα: «Σχέσεις σχολείου και οικογένειας».

πηγή: http://www.imsk.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.