ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΜΠΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

"Αυτό το δικαστήριο στέκεται εμπόδιο στην ανατροφή του γιου μου" γράφει το πλακάτ του  Aleš Hodina


Κι όμως είναι πρώτη είδηση στην Τσεχία, το γεγονός ότι ένας Πατέρας διαμαρτύρεται, έστω και μόνος του, για τα δικαιώματά του και τα δικαιώματα των Πατέρων.



Ο Aleš Hodina που είναι και μέλος της Εναλλασσόμενης Φροντίδας - Συνεπιμέλειας (http://www.stridavka.cz) διαμαρτύρεται έξω από το Περιφερειακό Δικαστήριο της πόλης Plzeň (Πίλσεν) αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει αυτό, κατά της διαδικασίας του δικαστηρίου επιμέλειας και δηλώνει ότι γίνονται διακρίσεις σε βάρος των μπαμπάδων που θέλουν να έχουν πρόσβαση και επικοινωνία με τα παιδιά τους, και είπε "Δεν είναι μόνο η προσωπική μου εμπειρία, αλλά και άλλων μπαμπάδων που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιμέλειας μετά από το διαζύγιο".


Σύμφωνα με τον ίδιο, η Απόφαση του Περιφερειακού Δικαστηρίου της Plzeň είναι μια από τις χειρότερες στην χώρα.

Ο ίδιος προσπάθησε για πολλά χρόνια να κερδίσει, χωρίς επιτυχία, την συνεπιμέλεια του γιου του και είναι ιδιαίτερα έκπληκτος που δεν γίνεται πολύς λόγος στην κοινωνία για αυτό το πρόβλημα και κάλεσε και τους υπόλοιπους χωρισμένους μπαμπάδες να μιλήσουν για τα προβλήματά τους.

πηγή: http://www.denik.cz

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.