Αυστρία: "Μπαμπάς ζητάει αποζημίωση από τον πραγματικό Πατέρα των παιδιών του"

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ένας άντρας-σύζυγος απαιτεί να του επιστραφούν χιλιάδες ευρώ, από ένα γείτονα του, που κατέληξε να είναι ο πραγματικός πατέρας των τριών από τα τέσσερα παιδιά του.


Ο σοκαρισμένος μπαμπάς των τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 48 ετών από το Steyr-Land της Αυστρίας, κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων ρουτίνας ανακάλυψε ότι είχε γεννηθεί στείρος.

Στο δικαστήριο είπε: "Ήταν ένα σοκ όταν μου είπαν ότι είμαι στείρος, ιδίως όταν έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά, και αυτό ήταν ένα διπλό σοκ όταν ανακάλυψα ότι όχι μόνο ένα, αλλά κανένα από τα παιδιά δεν ήταν πραγματικά δικό μου."

Οι εξετάσεις DNA αποκάλυψαν ότι ο πραγματικός πατέρας από τα τρία παιδιά του, ήταν ο γείτονας του ζευγαριού και το τέταρτο είχε συλληφθεί στη διάρκεια μιας "περαστικής" περιπέτειας των διακοπών.

Τώρα ο απατημένος σύζυγος μηνύει τον γείτονά του για όλα τα χρήματα που δαπάνησε για τις διακοπές, την εκπαίδευση, τα δώρα γενεθλίων και για τα ρούχα των παιδιών.

Ο γείτονας ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά μια νομική διαμάχη, μιας και έχει μια γυναίκα και πρέπει να αναθρέψει δυο άλλα ανήλικα παιδιά.

Ο δικηγόρος του στείρου μπαμπά, Christoph Rogler, δήλωσε: "Έχουμε ήδη λάβει μία ενδιάμεση πληρωμή, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη."

πηγή: http://austrianindependent.com

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.