Η ίδια η μητέρα εξέδιδε τις τρεις κόρες της σε κατοίκους των γύρω χωριών, ενώ και η ίδια φέρεται να «συντρόφευε» ηλικιωμένους έναντι αμοιβής!

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Eξέλιξη-σοκ στην υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 13χρονης στη ΘάσοΗ σύλληψη των τριών ανδρών στα Καλύβια Λιμεναρίων της Θάσου με τις κατηγορίες της αποπλάνησης και της ασέλγειας σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, ήταν η «κορυφή του παγόβουνου» ενός πρωτοφανούς δράματος... με θύματα όχι μόνο την ίδια την 13χρονη αλλά και τις δυο επίσης ανήλικες αδελφές της!

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν στην περιοχή υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίας καθώς και αν προκύπτουν ευθύνες σε βάρος της μητέρας του κοριτσιού ή άλλων προσώπων του περιβάλλοντός του. Κι αυτό γιατί η τοπική κοινωνία βοά ότι η ίδια η μητέρα εξέδιδε τις τρεις κόρες της σε κατοίκους των γύρω χωριών, ενώ και η ίδια φέρεται να «συντρόφευε» ηλικιωμένους έναντι αμοιβής! 

Πρόσωπο- «κλειδί» στην υπόθεση φαίνεται πως είναι ένας νεαρός που έχει αρραβωνιαστεί μια από τις ανήλικες αδελφές, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι μετέφερε τα κορίτσια στο χωριό Κάστρο για να συμμετάσχουν σε ερωτικά όργια που οργάνωνε! Σε αυτά συμμετείχαν αρκετοί άνδρες, ενώ κάποιοι απλώς… παρακολουθούσαν χωρίς να εμποδίζουν τη σεξουαλική εκμετάλλευση των ανήλικων κοριτσιών. Τα πρόσωπα αυτά αναζητά η προκαταρκτική εξέταση για να τους αποδοθούν ποινικές ευθύνες.
Η υπόθεση ερευνάται κάτω από απόλυτη μυστικότητα εδώ και τρεις εβδομάδες, όταν η μητέρα της 13χρονης κατήγγειλε αρχικά τον βιασμό της κόρης της από τρεις άντρες και στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή της κάνοντας λόγο για «σεξουαλική παρενόχληση» και όχι για βιασμό. Η ίδια η 13χρονη έδωσε τρεις καταθέσεις στην Ασφάλεια και σε κάθε μια από αυτές περιγράφει ακόμη μελανότερα τα πράγματα απ’ ό,τι στις προηγούμενες!
Οι τρεις ενήλικοι φερόμενοι ως δράστες, δυο από τους οποίους είναι παντρεμένοι και ο τρίτος αρραβωνιασμένος, συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν στις φυλακές Τρίπολης με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως και του ανακριτή Καβάλας. 
Μάλιστα, η μητέρα της ανήλικης φαίνεται να αξιώνει αποζημίωση ύψους 400.000 ευρώ από τις οικογένειές τους!

πηγή: www.gkourou.com

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.