Δυστυχώς υπάρχουν και μπαμπάδες που δεν θα έπρεπε να είχαν κάνει ΠΟΤΕ παιδιά

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Δυστυχώς υπάρχουν και μπαμπάδες που δεν θα έπρεπε να είχαν κάνει ΠΟΤΕ παιδιά

Για να μη νομίζουν οι αναγνώστες μας ότι είμαστε εναντίον όλων των μαμάδων και του γυναικείου φύλου...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ !!! Είμαστε εναντίον της ΑΔΙΚΙΑΣ !!! Είτε αυτή προέρχεται από τον γονέα πατέρα είτε από την γονέα μητέρα, είτε από τους νόμους, είτε από αυτούς που ασκούν την εξουσία !!!Είμαστε εναντίον της κακοποίησης των παιδιών, είτε αυτή είναι Σωματική είτε είναι Ψυχολογική και από οπουδήποτε και οποιοδήποτε αυτή προέρχεται.



Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε έναν "πατέρα" που χτυπάει με την ζώνη του το γιο του επανειλημμένα, όταν ο μικρός αποτυγχάνει να πιάσει την μπάλα του μπέιζμπολ.

Το βίντεο το τράβηξε γείτονας ο οποίος είναι και αυτός πατέρας και είναι φανερά εκνευρισμένος με το περιστατικό που βλέπει....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ


0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.