Πρώην νοσοκόμα πίστευε ότι δεν ήταν η τέλεια μητέρα και δολοφόνησε τα παιδιά της

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Αφού στραγγάλισε τα παιδιά της, κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της
Αν είναι δυνατόν τα σκότωσε και τα δύο!

Η πρώην νοσοκόμα Susan Talby η οποία έπασχε από κατάθλιψη που...εμφανίστηκε μετά τον τοκετό και την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, αφού...
σκότωσε τον τετράχρονο γιό της Joseph και τον δίχρονο Paul και αυτοκτόνησε. Η σαράντα ενός ετών μητέρα πίστευε ότι δεν μπορούσε να προστατεύσει τα παιδιά της από διάφορες, φανταστικές όπως αποδείχθηκαν, αρρώστιες που ίδια πίστευε ότι είχαν τα παιδιά της . 

Αφού στραγγάλισε τα παιδιά της, κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της στο χωριό Werrington, ενώ ο σαρανταδυάχρονος σύζυγός της, Richard, έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Από την ανάκριση βγήκε το συμπέρασμα ότι η υγεία της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και όπως αναφέρει και η υπεύθυνη της πρόνοιας Melanie Sneath, την οποία η κ. Talby επισκεπτόταν διαρκώς «πίστευε ότι δεν ήταν αρκετά καλή μητέρα». Η μητροκτόνος όντας πρώην νοσοκόμα είχε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό της και την βασάνιζε η ιδέα ότι ο τετράχρονος γιός της είχε διάφορες αλλεργίες, ενώ για τον δίχρονο Paul της ανέφερε ότι πίστευε ότι είχε κυστική κίνωση. Τα δύο παιδιά ήταν υγιέστατα σε αντίθεση με την μητέρα τους.Το πόρισμα της πρόνοιας ήταν ότι είχε μια ψυχαναγκαστική νεύρωση σχετικά με την υγεία των παιδιών της, αφού πίστευε διαρκώς ότι έπασχαν από μια σειρά πλασματικών ασθένειες.

Ο σύζυγος Richard Talby, ένα στέλεχος πωλήσεων σε εταιρία κατασκευής πλαστικών, έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι και επέστρεψε στο σπίτι την επόμενη μέρα όπου βρήκε τα πτώματα της οικογένειάς του.

πηγή: a-pistefto.blogspot.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.