Δικαστής άρπαξε τις πινακίδες από τους δημοτικούς αστυνομικούς

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο Δήμο Πατρέων, με πρωταγωνιστές έναν δικαστή...και υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας.Το κωμικοτραγικό περιστατικό απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και ενώ οι δημοτικοί αστυνομικοί αφαιρούσαν πινακίδες στο ύψος του πεζόδρομου της Τριών Ναυάρχων.

Ένας ανώτατος δικαστικός, το σπίτι του οποίου βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο και είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω στον πεζόδρομο.

Όταν αντιλήφθηκε την επιχείρηση ξηλώματος των πινακίδων, πετάχτηκε έξω, άρπαξε τις πινακίδες από τους δημοτικούς αστυνομικούς και στη συνέχεια κλείστηκε στο σπίτι του, αρνούμενος να τις επιστρέψει!

Ακολούθησαν, σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, απίστευτες σκηνές με αποτέλεσμα οι δημοτικοί αστυνομικοί να αναγκαστούν να καλέσουν την ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά και μετά από διαπραγματεύσεις ο… λειτουργός της Δικαιοσύνης δέχτηκε να παραδώσει τις πινακίδες και να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία. 

πηγή: http://directnews.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.