Σε 99 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε η μητέρα που κακοποίησε το παιδί της

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Κατά την ανακοίνωση της ποινής ο δικαστής Larry Mitchell δήλωσε ότι η Elizabeth Escalona, 23χρονη μητέρα 5 παιδιών «χτύπησε άγρια» το παιδί της και πρέπει να τιμωρηθεί, όπως μεταδίδει το US News.


Οι δικηγόροι υπεράσπισης δήλωσαν ότι η Escalona χρειάζεται θεραπεία για διαχείριση θυμού και περιέγραψαν τη ζωή της ως «άθλια», γεμάτη κακοποίηση και ναρκωτικά. 

Όμως η εισαγγελέας, Price, απάντησε «εξηγήστε μας τι είναι αυτό που κάνει το άγχος σας μοναδικό από των υπόλοιπων σ’ αυτό τον κόσμο ώστε να δικαιολογείται αυτή η πράξη». 

Η αστυνομία είπε ότι η Escalona κλώτσησε την κόρη της στο στομάχι, την χτύπησε με ένα μπιμπερό με γάλα, στη συνέχεια κόλλησε τα χέρια του κοριτσιού με ισχυρή κόλλα στον τοίχο. Τα άλλα παιδιά είπαν ότι η μητέρα τους το έκανε αυτό επειδή το δίχρονο κορίτσι δεν κατάφερνε να συγκρατήσει τα ούρα του και συνέχιζε να φοράει πάνες. 

Η μικρή Jocelyn υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, έχει σπασμένα πλευρά, μώλωπες και δαγκωματιές και ήταν σε κώμα για δύο ημέρες. Το δέρμα των χεριών της είχε κατά τόπους αποκολληθεί. 

Ο εισαγγελέας ζήτησε 45 χρόνια φυλάκιση αλλά ο δικαστής αποφάσισε 99 με δικαίωμα για αναστολή μετά από 30 χρόνια. Η Escalona δήλωσε ότι θα κάνει έφεση.

πηγή: lifo.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.