Τα 42α γενέθλιά της ήταν μια καλή αφορμή για να καλέσει στο σπίτι τον εν διαστάσει σύζυγό της και ταυτόχρονα να ζητήσει από τον εραστή της να τον βγάλει από τη μέση

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τα 42α γενέθλιά της ήταν μια καλή αφορμή για να καλέσει στο σπίτι τον εν διαστάσει σύζυγό της και ταυτόχρονα να ζητήσει από τον εραστή της να τον βγάλει από τη μέση

Σοκαριστικές λεπτομέρειες ξεπηδούν από την απολογία της συζυγοκτόνου Αλεξάνδρας, η οποία με τη βοήθεια του εραστή της δολοφόνησε τον 45χρονο Μίλτο Δράμαλη στο σπίτι του στη Λαμία...Όταν έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής το στυγερό έγκλημα, άρχισαν να ακούγονται διάφοροι ψίθυροι για τον ρόλο της συζύγου στην όλη υπόθεση.
Το σχεδίαζαν καιρό


Το σατανικό ζευγάρι γνωριζόταν τουλάχιστον 20 χρόνια, αφού, όταν ήταν πολύ νέοι, υπήρξε κάποια σχέση μεταξύ τους. Με τον καιρό όμως χάθηκαν, ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο και έκαναν ξεχωριστές οικογένειες. Έπειτα από χρόνια ξανασυναντήθηκαν και έλεγε ο ένας στον άλλον πόσο άσχημα περνάει. Έτσι, η παλιά σχέση τους αναθερμάνθηκε.

Ο δράστης Τ. Γ. είναι πατέρας δύο παιδιών από δύο διαφορετικούς γάμους. Αυτή την περίοδο ήταν άνεργος, ενώ παλαιότερα εργαζόταν ως φανοποιός.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο 42χρονος, τουλάχιστον εδώ και τρία χρόνια δεχόταν πιέσεις από τη σύζυγο για να βγάλουν τον άνδρα της από τη μέση. Ο ίδιος της είπε ότι θα τη βοηθήσει, αλλά σιγά-σιγά το θέμα ατόνησε. Πριν από έναν χρόνο άρχισε και πάλι η πίεση και η συζήτηση, γιατί τα πράγματα στη σχέση του ζευγαριού είχαν χειροτερέψει. Μάλιστα, η σύζυγος είχε ετοιμάσει και αίτηση διαζυγίου, πριν από λίγες ημέρες, την οποία όμως δεν κατέθεσε.
Το θύμα κοιμόταν στο πατρικό του και δεν πήγαινε και πολύ συχνά στο σπίτι, αφού οι καβγάδες ήταν όλο και συχνότεροι.

Τα γενέθλια της συζύγου και το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με το lamiareport, τα 42α γενέθλιά της ήταν μια καλή αφορμή για να καλέσει στο σπίτι τον εν διαστάσει σύζυγό της και ταυτόχρονα να ζητήσει από τον εραστή της να τον βγάλει από τη μέση.


Έτσι και έγινε. Γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο σύζυγος ανέβηκε να κοιμηθεί στο επάνω διαμέρισμα μόνος. Η 42χρονη και τα παιδιά τους έμειναν για να κοιμηθούν στο ισόγειο με τα πεθερικά του θύματος.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τηλεφώνησε στον εραστή της, τον οποίο είχε ήδη ενημερώσει να είναι σε... ετοιμότητα. Ο 42χρονος πήρε το φλόμπερ (ένα αεροβόλο BAIKAL) μέσα σε ένα σακί και με ταξί πήγε στην οδό Τυμφρηστού. Ανέβηκε τα σκαλάκια στο στενό δίπλα από το σπίτι και έτσι βρέθηκε στη βεράντα του πρώτου ορόφου. Η πόρτα της κουζίνας ήταν μισάνοιχτη και η 42χρονη ήταν εκεί, όπως του είχε υποσχεθεί.

Η στιγμή που χρόνια σχεδίαζαν είχε φθάσει. Η σύζυγος οδήγησε τον εραστή της στο σαλόνι, όπου κοιμόταν στον καναπέ ο άτυχος 45χρονος. Ο εραστής τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ στη συνέχεια με το κοντάκι του όπλου τού κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο ίδιο σημείο.

Η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, μετά την αυτοψία, έκανε λόγο για τραύμα με πύλη εισόδου, χωρίς όμως να υπάρχει έγκαυμα και πύλη εξόδου, φωτογραφίζοντας έτσι τον τύπο του όπλου, ενώ τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο ίδιο σημείο, όπως όλα δείχνουν, έγιναν από τη μυτερή γωνία, που έχει το τριγωνικό κοντάκι του φλόμπερ. Επίσης, η κα Ακριβούση έκανε λόγο για «επιμελή αταξία» του χώρου, για την οποία φρόντισαν περισσότερα του ενός ατόμου.

Με άλλα λόγια, καθάρισαν, σφουγγάρισαν και άνοιξαν κάποια συρτάρια για να φαίνεται ως ληστεία. Αυτό άλλωστε υποστήριξε το πρωί κλαίγοντας στους αστυνομικούς η σύζυγος.

«Έσπασε» όταν είδε τον εραστή

Μέχρι αργά το πρωί του Σαββάτου, η 42χρονη, παρά τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών και τις ενδείξεις που υπήρχαν, δεν είχε λυγίσει. Αρνιόταν πεισματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το φονικό.

Όταν όμως είδε τους αστυνομικούς να φέρνουν στην Ασφάλεια τον 42χρονο φίλο της και να τον οδηγούν στο διπλανό δωμάτιο, κατάλαβε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει. Λίγα λεπτά αργότερα ομολόγησε τα πάντα. Το ίδιο έκανε και ο εραστής της, ο οποίος μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έκρυψε το όπλο του φονικού στην Ανθήλη στο πατρικό του.

πηγή: zougla.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.