ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - Λιακόπουλος Δημοσθένης

Είχα πει ότι μία αστυνομική ταυτότητα σε σκληρό πλαστικό, δεν αποτελεί το χάραγμα της Αποκαλύψεως, αλλά είχα επίσης πει ότι πρόδρομο του χαράγματος θα αποτελέσει οποιαδήποτε μέθοδος πληρωμής, οριστεί σαν υποχρεωτική, χωρίς την χρήση μετρητών.


Πριν αλέκτωρ λαλήσει, προτάθηκε και προωθείται σαν κάτι πολύ καλό από τα ΜΜΕ, να είναι υποχρεωτική η πληρωμή με πλαστική κάρτα από 400 ευρώ και πάνω και έτσι σιγά σιγά να επιβληθεί η πληρωμή μόνο με κάρτα, που εννοείται θα πρέπει να αντικατασταθεί με τσιπάκι εμφυτευμένο στο χέρι, γιατί αν την χάσεις, χάθηκες.

Ξαναλέω, ότι η υποχρεωτική και ως εκ τούτου μοναδική μέθοδος πληρωμής με κάρτα, αντιστοιχεί απόλυτα, ρητά και ξεκάθαρα στον πρόδρομο του χαράγματος της Αποκαλύψεως, χωρίς το οποίο, δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.

Η μέθοδος αυτή, η υποχρεωτική πληρωμή δηλαδή με κάρτα, δεν ισχύει πουθενά, ξαναλέω ΠΟΥΘΕΝΑ σε όλο τον πλανήτη.
Στο πειραματικό εργαστήριο αντοχής των ορίων εξέγερσης των λαών, μετά από τους κατάλληλους ψεκασμούς, που λέγεται Ελλάς, προωθείται λοιπόν και ο καθαρός και αυθεντικός πρόδρομος του χαράγματος.

Σας είχα πει ότι οι κάρτες ταυτοποίησης είναι "κακές" μόνο από πλευράς φακελώματος, ειδικά αν ενωθούν και με την τράπεζα μνήμης του "ηλεκτρονικού ρουφιάνου", που λέγεται google και πλέον ομολογεί ότι θα αρχίσει να οργανώνει, αν δεν το έχει ήδη κάνει, όλα εκείναι που νομίζουμε ότι βλέπουμε και ψάχνουμε όταν είμαστε "μόνοι" μας μπροστά στον υπολογιστή μας.
Το χάραγμα έχει να κάνει με την μοναδική μέθοδο αντικατάστασης των χρηματικών συναλλαγών.

Εφόσον λοιπόν προτείνουν βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, σαν μοναδική μέθοδο πληρωμής την κάρτα, θα προτείνουν τον πρόδρομο του χαράγματος του Αντιχρίστου. Χωρίς την κάρτα δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις.
Όσον αφορά τις δικιολογίες ότι το προτείνουν σαν μέθοδο είσπραξης από πλευράς του κράτους, του ΦΠΑ, η πρότασή τους είναι καταστροφική, αφού το κράτος πρέπει να παίρνει τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στο ποσό (χονδρικά), "ΕΣΟΔΑ μείον ΕΞΟΔΑ".
Ποιός θα επιστρέφει στις επιχειρήσεις τον ΦΠΑ των εξόδων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Είναι γνωστό ότι το κράτος αργεί μέχρι και τρία χρόνια να επιστρέψει τον ΦΠΑ, που υποτίθεται ότι τον επιστρέφει κάθε μήνα.
Με την μέθοδο αυτή χιλιάδες εταιρείες θα κλείσουν μέσα σε ένα με δύο μήνες και πολύ βάζω..
Ελπίζουμε η μέθοδος να γίνει τουλάχιστον "μη υποχρεωτική" και να γλυτώσουμε από την "ρετσινιά" της πρωτιάς του χαράγματος.

Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγή: www.agioritikovima.gr

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.