Αμερική: Γυναίκα πρώην σύζυγος ξυλοκόπησε τον πατέρα του μωρού τους με το πρόσθετο ψεύτικο πόδι του, σε διαφορά τους για την επιμέλεια του.

Όπως αναφέρει το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Okaloosa County, συνέλαβε μια γυναίκα με πολλαπλές κατηγορίες εναντίον της για ενδοοικογενειακή βία, αφού πρώτα είχε χτυπήσει τον πρώην φίλο της με το προσθετικό του πόδι.


Το 25χρονο θύμα  Brandon Fleming είπε ότι η 23χρονη Jadian Faye-Marie Hatfield, μητέρα του 2 ετών γιου του, είχε συμφωνήσει μαζί του σε συνεπιμέλεια ανά δυο εβδομάδες.

Στις 27 Αυγούστου η μητέρα τον απείλησε διαμέσου γραπτών μηνυμάτων ότι είχε κουραστεί από αυτόν και ότι θα τον "έθαβε ζωντανό . Ο πατέρας ανέφερε στις αρχές ότι στις 11:00 το βράδυ, ήρθε στο σπίτι του να πάρει με την βια το παιδί τους και όταν αυτός αρνήθηκε και πήγε να καλέσει τις αρχές, η μητέρα έβγαλε το παιδί από το παράθυρο του παιδικού δωματίου του, και το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, όταν αυτός βγήκε έξω για να πάρει το παιδί δυο άντρες τον άρπαξαν και άρχισαν να τον χτυπάνε, στην συνέχεια και λόγω της φυσικής του ιδιομορφίας η μητέρα πήγε από πίσω του και του τράβηξε το πρόσθετο ψεύτικο πόδι του και άρχισε να τον χτυπάει με αυτό, έπειτα η ίδια πήγε στο αυτοκίνητο έβγαλε μια κοντόκανη καραμπίνα και τον σημάδεψε με αυτήν και είπε ότι θα τον σκότωνε αν δεν την άφηνε να φύγει με το παιδί.
Κατόπιν η μητέρα, το παιδί και οι δυο άντρες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

πηγή: http://ru-crazy.com

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.