ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ....ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΝ ΣΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ....ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΝ ΣΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ  ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ....

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ "ΕΙΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ", ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ "ΔΙΚΑΙΑ" !!!


Πρωτοφανή ενόχληση και αναστάτωση προκαλεί στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και του αρμόδιου υπουργείου η αποκάλυψη από διαρροή στο διαδίκτυο σοκαριστικών hard-core σεξουαλικών διαλόγων, μεταξύ δύο δικαστικών μεγάλης πόλης της Πελοποννήσου.

Η υπόθεση, την οποία παρουσιάζει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ήδη διατρέχει τα δικαστικά γραφεία και προκαλεί αντιδράσεις και απογοήτευση στους έντιμους δικαστικούς.

Οι διάλογοι μεταξύ του δικαστή και της δικαστίνας είναι τόσο προκλητικοί που θα έκαναν τους επαγγελματίες των ροζ τηλεφώνων να κοκκινίσουν καθώς και οι δύο παρουσιάζονται με περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις και μετατρέπονται από αξιότιμοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης το πρωί σε τραβεστί το βράδυ ή συμμετέχουν σε όργια με τοπικούς δικηγόρους.

Το περίεργο παράνομο ζευγάρι(καθώς και οι δύο σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι παντρεμένοι), εμπίπτει στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν ειδικής βοήθειας. Κι αυτό γιατί ο δικαστής παραδέχεται ότι ντύνεται τα βράδια γυναίκα, περπατώντας στους δρόμους προς αναζήτηση ερωτικών συντρόφων (λαθρομεταναστών)…. ενώ η δικαστίνα παραδέχεται τις λεσβιακές της τάσεις και αποδέχεται την ερωτική φύση του συναδέλφου της. Δεν διστάζει μάλιστα να οραματιστεί και ερωτικό τρίο με την απατημένη σύζυγο αλλά και ταυτόχρονα να αποκαλύψει τις ερωτικές της σχέσεις με δικηγόρο της πόλης στην οποία δικάζει….

πηγή:http://troktiko.eu/2012/09/to-proi-itan-skliros-dikastis-to-vrady-travesti-pou-voleuotan-me-lathrometanastes/

0 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.