Τέτοιου είδους "εκσυγχρονιστικές μοντέρνες οικογένειες", κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι θέλουν να μας επιβάλλουν. Αλοίμονο στα παιδιά μας !!!

"Στα δικαστήρια gay πατέρας και λεσβία μητέρα για την επιμέλεια του παιδιού τους"


Στις δικαστικές αίθουσες έχουν οδηγηθεί ο gay πατέρας ενός αγoριού και η λεσβία μητέρα του καθώς διεκδικούν την επιμέλεια του παιδιού.Σύμφωνα με τη μητέρα είχε συμβόλαιο με τον πατέρα όπου αναφέρεται πως η ίδια και η ερωμένη της θα είναι οι γονείς του παιδιού. Ωστόσο ο πατέρας θέλει να έχει ρόλο στην ανατροφή του παιδιού.

Όπως αναφέρει η Dailymail ο gay πατέρας δώρισε το σπέρμα του στην πρώην γυναίκα του θέλει να αναλάβει το ρόλο του πατέρα και να μένει με το παιδί του τα βράδια ή να κάνει διακοπές μαζί του.

Από τη μεριά της η μητέρα νιώθει προδωμένη και λέει ότι είχε κάνει ειδικό σύμφωνα με τον πρώην άντρα της.

Οι τρεις γονείς – οι οποίοι αμείβονται με υψηλούς μισθούς ζουν στο κεντρικό Λονδίνο – ωστόσο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους για την προστασία του μικρού αγοριού.

Οι τρεις δικαστές επιφυλάχθηκαν να αποφασίσουν μετά την ακροαματική διαδικασία αν θα πρέπει τελικά το παιδί να έχει τρεις γονείς ή να μεγαλώσει μόνο με το ζευγάρι των δύο γυναικών.

πηγή: www.tsantiri.gr

1 σχόλιο:

  1. Διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο, αναρωτιέμαι.....αυτό το συναπάντημα, gay και λεσβιών ...λέγεται "οικογένεια" ??? . Δηλαδή, το δυσμοιρο παιδάκι θα έχει εναν πατερο-μάνα και μια μητερο-πατέρα...ένα περιβάλλον για να μεγαλώσει απολύτως "φυσιολογικό", σύμφωνα με αυτά που επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων, μεγαλώνοντας μέσα σε ένα διαρκές ανώμαλο και από τις δυο πλευρές κλίμα. Ειδικότερα το παιδί αυτό θα έχει τρεις γονείς...με την όσο στρεβλή έννοια του όρου, που καλείται να αποφασίσει ένα δικαστήριο.

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.